Unfortunately, the roasted Brussels sprouts didn't make it to the photo shoot...
Roasted Brussels sprouts
325 g Brussels sprouts, thoroughly rinsed, stems removed
60 g almonds
75 g chestnuts
2 garlic cloves, minced
1-2 tablespoons cider vinegar
1-2 tablespoons sesame oil
pepper, to taste
herb salt, to taste
Preheat oven to 200° C.
Cut the Brussels sprouts in halves. In a bowl, toss them with the remaining ingredients until well coated and roast them for about 20 minutes.
Choux de Bruxelles au four
325 g choux de Bruxelles, rincés (les premières feuilles et la queue enlevées)
60 g amandes
75 g châtaignes
2 gousses d'ail, émincées
1-2 cuillères à soupe de vinaigre de cidre
1-2 cuillères à soupe d'huile de sésame
poivre
sel aux herbes
Préchauffer le four à 200°C. Dans un saladier, remuer les choux avec les autres ingrédients jusqu'à ce qu'il soient bien couverts d'huile. Les faire rôtir pendant environ 20 minutes, en remuant une ou deux fois.
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